Ik ben toegevoegd als docent op het Savvyportaal, wat nu?

Als een school er voor kiest met Savvy aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat docenten mail van ons krijgen. Docenten krijgen deze mail omdat ze door een andere docent zijn toegevoegd aan het Savvyportaal. Als je bent toegevoegd aan dit portaal worden er waarschijnlijk een aantal dingen van je verwacht.

Dit kan je verwachten als je bent toegevoegd aan het Savvyportaal:

  1. Er wordt van je verwacht dat je leerlingen informeert over Savvy Learning. Omdat de kans bestaat dat je nog niet weet wat Savvy is hebben we hier een handleiding voor gemaakt. Download de handleiding hier. Wil je meer weten over Savvy? Download dan de whitepaper voor een snel overzicht: Download de whitepaper hier
  2. Leerlingen gaan je vragen om een schoolcode. Leerlingen hebben deze schoolcode nodig om zich aan te melden bij de school. De schoolcode kan je vinden op portal.getsavvy.nl, inloggen kan met het mailadres waarop je eerder van ons mail hebt ontvangen. Vaak is dit mailadres je docent-mailadres.
  3. Leerlingen kunnen Savvy gebruiken om bijles te vinden en te geven. Voordat een leerling bijles mag geven moet hij eerst goedkeuring ontvangen van een docent. Goedkeuring voor bijles kan je geven op portal.getsavvy.nl. Inloggen gaat op dezelfde manier als voor het aanvragen van een schoolcode.