Laat leerlingen elkaar bijles geven op school

Met onze app kunnen bovenbouwleerlingen wat extra's verdienen door bijles te geven op school en haal je als school de financiële drempel voor bijles flink omlaag! Wil je hier op jouw school mee aan de slag? Schrijf je dan hieronder in, dan laten we van ons horen als we zover zijn.

Zoek, vind en verbeter

Bijles vinden met de Savvy app is een “piece of cake”. Het aanbod voor bijles is al afgestemd op de verbeterpunten van de leerling. Geen tijd meer kwijt aan zoeken naar bijles, maar er direct mee aan de slag. Precies op tijd voor de volgende toetsweek en dat betekent betere cijfers!

Veilig met geld

Leerlingen hoeven geen geld mee te nemen naar school voor de bijles. Nadat de bijles is gegeven, kan de tutor een betaalverzoek sturen naar de ouders van de leerling. De ouders kunnen controleren of de bijles is gegeven en daarna online betalen via iDEAL. De tutor kan in de app zien voor welke bijles is betaald en welke nog openstaan. Makkelijk, veilig en efficiënt.

Bijles geven? De docent bepaalt.

Alle bovenbouwleerlingen kunnen zich aanmelden om tutor te worden en bijles te geven. Maar voor ze daarmee aan de slag kunnen moeten ze eerst toestemming krijgen van een docent. Docenten kunnen leerlingen toestaan bijles te geven via het portaal, na het toewijzen krijgt de nieuwe tutor een bericht dat hij/zij bijles mag geven.

Ouders weten van de bijles

Ouders krijgen een mail als hun kind bijles wil, hier kunnen ze toestemming geven voor bijles. Ze zijn direct op de hoogte van wat er speelt en ze weten van wie hun kind bijles krijgt. Na elke bijles krijgen ze een betaalverzoek, geen ingewikkeld gedoe met contant geld maar betalen met iDEAL.