Waar vind ik schoolcodes voor de Savvy app?

Schoolcodes zijn alleen beschikbaar voor docenten die zijn toegevoegd aan het Savvyportaal. Als je nooit een mail hebt ontvangen waarin staat dat je bent toegevoegd aan dit portaal is het niet mogelijk een schoolcode aan te vragen.

Als je deze mail wel hebt gehad, kan je een schoolcode verkrijgen met de volgende stappen:

1. Ga naar portal.getsavvy.nl en login met je docent-mailadres
  2. Je krijgt een mail, druk op de knop in de mail om in te loggen.
  3. Ga naar "schoolcode". De 6-cijferige code kan door leerlingen worden gebruikt om zich aan te melden bij de school.