Hoe werken clubs?

Clubs kan je zien als online klassen die per vak, leerjaar en niveau zijn ingedeeld. Clubs zijn onwijs handig voor snelle communicatie tussen leerlingen over dat vak. Docenten hebben ook toegang tot clubs, heb je dus nog een vraag aan een docent? Dan kan je deze snel bereiken via clubs!

Lid worden van een club

Je wordt automatisch lid van clubs voor de vakken die jij hebt ingesteld als talent en verbeteren, als je voor het eerste clubs gebruikt ben je dus sowieso van vier clubs lid.

Je kan lid worden van meerdere clubs als je dat wilt, wij raden je aan van zoveel mogelijk clubs lid te worden. Je hoeft dan niks te missen en kan altijd hulp krijgen bij elk vak! Ga naar "clubs ontdekken" en klik op "lid worden" om lid te worden van een club naar keuze.

Elk schooljaar wordt je automatisch in nieuwe clubs geplaatst die corresponderen met het ingevulde niveau en leerjaar in je profiel.

Quizzen in clubs en leaderboards

Elke club heeft een leaderboard waarin je kan zien wie het meeste punten heeft gescoord in de huidige week, maand of het jaar. Je kan punten scoren voor het leaderboard door quizzen te doen. Voor elke quiz die je goed beantwoord krijg je tien punten en als je een quiz fout beantwoord krijg je daar twee punten voor.

Je kan quizzen maken door op de gele knop met het potlood te klikken naast het tekstveld voor het sturen van een bericht.